-->
 

Basescul: Asemanari pur intamplatoare

                                                              

Masuri anticriza

sâmbătă, 26 iunie 2010

Propunem Guvernului urmatoarele masuri pentru iesirea din criza:

1.  Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare – Marea Neagra , Dunare – Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului, etc.

2.  Impozitarea consumului de hartie igienica in functie de straturi deoarece in asa vremuri cacacioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potential . Cei care nu maninca nimic si in consecinta nu “produc” vor plati un impozit forfetar.

3.   Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medici de familie, in functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane. Asmatici au reducere de la 25% pina la 100% in cazul cind se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

4.  Impozitarea pe kilogram. Orice roman peste 35 de kg este un  “gras nesimtit ‘’ pe principiul lui Basescu “ slabutul il duce in spate pe cel gras “

5.  Taxa pe vanturi trase ca prea s-au obisnuit romanii sa-si dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecarui contribuabil care vor inregistra numarul vanturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului. Taxa va adauga 19% la factura de gaz si va fi obligatorie ca taxa “radio – Tv” de pe factura de curent.

6.   Taxa pe a doua limba vorbita. Daca au bani si timp sa invete o alta limba in afara de romana sa le fie rusine si sa plateasca pentru asta pentru ca sigur o fac intentionat ca sa poata pleca din tara . Taxa va fi de 50 % din valoarea totala a alocatiei care a primit-o persoana respectiva pina la virsta de 18 ani de la stat. Sunt scutiti de taxa ungurii din Harghita , Covasna si Mures deoarece ei oricum nu stiu decit ungureste deci nu se pune problema ca ar sti mai mult de o limba.

7.  Orice barbat care are mai mult de 124899 de fire de par va plati o taxa pe fir de par echivalent a 10 euro / 1000 fire de par . Peste 20000 de fire in plus se va considera ca ai un alt cap si se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminenta si /sau  cu suvita peste chelie sint scutiti.

8.  Persoanele care isi rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un pret care va fi stabilit de catre guvern deoarece consuma un aliment si e normal sa plateasca.

9.  Persoanele cu dizabilitati care umbla in carucioare pe strazi (scaune electrice conform D-soarei Elena Basescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au carucioare electrice, ci din acelea impinse de o persoana (insotitor cu retributia micsorata cu 15%) vor plati “taxa de atelaj impins/tras de animal de povara” (bou/vaca in cazul nostru) . Daca vor fi prinsi cu taxa neplatita li se va confisca caruciorul si vor fi trimisi acasa pe jos.

10. Taxa de caldura pentru vara deoarece orice cetatean care tine geamul deschis primeste gratuit incalzire prin bunavointa Sfintului Guvern si nu este normal. Astfel pentru fiecare geam deschis vara , la caldura peste 18 grade se va plati o “taxa de geam deschis” in valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casa si se va impozita dublu. Pentru geamurile inchise se va acorda o reducere de 50% dar numai pina la 24 de grade.

11.  Sugarii si bebelusi care folosesc pampers (nesimtitii!!!) vor plati o taxa de poluare in functie de gradul de periculozitate care il prezinta fiecare din reziduurile acumulate in scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate in care se incadreaza fiecare bebelus se vor trimite obligatoriu pina la 1 iulie 2010 pentru fiecare copil intre 0 si 2 ani mostre din “produsul” rezultat si acumulat in pampersi la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare parinte va primi acasa o declaratie de impozitare pe care o va achita in 24 de ore la cea mai apropiata agentie CEC .

12. SI NU IN ULTIMUL RAND TAXA PE PROSTIE, CA MAI SUNTEM ATAT DE PROSTI SI ÎI RABDAM SA-SI BATA JOC DE NOI !!!!!!!

Comments

5 Responses to “Masuri anticriza”
Post a Comment | Postare comentarii (Atom)

Anonim spunea...

Aş propune, în cazul persoaneor de sex masculin care au împlinit vârsta de 14 ani, o taxă pe lungimea penisului.

26 iunie 2010 la 13:32
Anonim spunea...

EXCELENT!!!!!
FELICITARI!!!!
Trebuie sa avem grija sa nu citeasca vreun PDL-ist masurile. Astia sunt in stare de orice.

26 iunie 2010 la 18:48
Belizarie spunea...

S-ar mai putea pune taxe pe sforait, urinat, scuipat, mancat seminte, pe ras, pe aer conditionat, pe culoarea ochilor, pe culoarea pielii precum si multe, multe alte taxe, inclusiv taxa pe taxa... Ar trebui impusa prin lege organica si taxa pe prostie si imbecilitate care sa fie platita numai de presedinte, guvernanti si parlamentari, taxa care cred ca ar acoperi pe toate celelalte la un loc !

26 iunie 2010 la 22:37
Anonim spunea...

Daca vor alege ultima varianta, adica taxa pe prostie, s-au scos pe viata. Bani la buget mai mult decat pot ei sa cheltuie si sa fure. O sa fie un soi de deficit invers

5 iulie 2010 la 19:23
Anonim spunea...

Sunt absolut uimit. Eu am pus acelasi articol IERI pe blog, preluat de pe facebook. Si se pare ca e mai vechi decat pare.
Oricum felicitari pt blog si astept si posturi noi!

7 octombrie 2010 la 11:30

Trimiteți un comentariu

Curaj !

"Istoria este suma tuturor lucrurilor care ar fi putut fi evitate." (Konrad Adenauer)

 

▲ SUS

▼ JOS